Stofhoes op maat

Leuk dat je een stofhoes op maat bestelt! Je kunt hieronder je gegevens invullen. Ik controleer het formulier en je ontvangt van mij een factuur per email. Hierop staan ook de maten van de gewenste stofhoes. Controleer deze dus goed! Na betaling ga ik voor je aan de slag en ontvang je zo spoedig mogelijk de stofhoes speciaal voor jou op maat gemaakt.

*Ik ken niet de maten van alle apparaten. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan het invullen van dit veld. De stofhoes wordt gemaakt op basis van de eigen ingevoerde maten.

In welke categorie valt mijn stofhoes?
De maximale afmetingen per categorie zijn als volgt:
Mini: (B) max 31 cm (D) max 18 cm (H) max 6 cm
Midi: (B) max 46 cm (D) max 27 cm (H) max 8 cm
Maxi: (B) max 100 cm (D) max 30 cm (H) max 11 cm

Valt je gewenste stofhoes in geen van deze categorieën? Geen enkel probleem. Voor grotere of andersoortige hoezen kun je gerust contact met me opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Prijzen per categorie:
Mini: € 24,95 per stuk incl. BTW
Midi: € 28,95 per stuk incl. BTW
Maxi: € 44,95 per stuk incl. BTW

Alle prijzen zijn excl. 5,95 verzendkosten.

Hoe meet ik mijn apparaat op en welke maten geef ik door?
Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf op welk formaat je een stofhoes wil. Toch kan het hierbij handig zijn om wat richtlijnen in acht te nemen:

  • Bij het meten van de hoogte, neem de voetjes en knoppen niet mee.
  • Bij verloop van een apparaat wat aan de achterkant hoger is dan de voorkant, meet dan ook de hoogte aan voor en achterzijde en geef beide maten door.
  • Indien het apparaat op een standaard van Iwan Op Maat staat, meet dan de diepte inclusief steuntjes.