Schrijf zelf een review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het bericht wordt pas zichtbaar na beoordeling.
8 berichten.
John 't Lam uit Aalst heeft geschreven op 6 juli 2021 om 15:03
Stofhoezen voor mijn Master speakers en EAT phono-versterker door Iwan laten maken. Passen perfect en service is top.
Thomas uit Hamburg heeft geschreven op 7 juni 2021 om 10:31
I ordered a neoprene custom cover for my Matriarch and Iridium. They match perfectly. Quick and reliable work by Iwan. The covers are light and fit very nicely! Thank you!
Bart Brinkhuis uit Zevenhuizen heeft geschreven op 18 mei 2021 om 14:55
Super blij met mijn mooie stofhuizen voor mijn oude BVM en PVM monitoren. Bedankt Iwan!
Hub Hamers uit Herten heeft geschreven op 13 mei 2021 om 12:10
Voor mijn platenspeler een stofhoes op maat laten maken. Beschermt niet alleen tegen stof maar ook tegen licht, hetgeen belangrijk is voor het acryl waarvan de platenspeler gemaakt is. Stof is voldoende rekbaar, zodat de kabels aan de achterkant kunnen blijven zitten.
Dennis uit Woerden heeft geschreven op 7 mei 2021 om 08:18
Hoes ziet er erg netjes uit, ben erg tevreden, het staat erg netjes als er niet gesynth hoef te worden.
Milan uit Utrecht heeft geschreven op 22 april 2021 om 17:30
ook een stofhoes voor ons dj meubel door Iwan laten maken, super blij mee! dikke aanrader
Alex uit Amsterdam heeft geschreven op 5 april 2021 om 12:05
Ik kan de hoezen van Iwan aanbevelen. Passen prima, ook voor een lastige synthesizer als de Moog Subsequent 37. Iwan denkt mee, komt met creatieve oplossingen en heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel is mijn indruk.
Akikaze heeft geschreven op 9 februari 2021 om 13:44
Ik heb twee standaards, een witte en een zwarte, laten maken en ik ben er zeer tevreden over! Het zijn op maat gemaakte meubels die niet alleen hun doel dienen maar ook sterk zijn en er mooi uitzien. Bovendien kan ik ze blijven gebruiken als ik ga verhuizen. Dankij Iwan Op Maat heb ik ruimte voor twee extra klavieren in mijn studio. Wilt u meer weten over mijn ervaring, neem dan contact op.