Schrijf zelf een review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het bericht wordt pas zichtbaar na beoordeling.
12 berichten.
Robert uit Oud-Beijerland heeft geschreven op 12 november 2021 om 09:33
Mijn op maat gemaakte stofhoes ontvangen. Past op de hoeken precies en valt netjes tot het tafelblad. Mijn complimenten voor de persoonlijke afwikkeling. Service zoals je dat niet veel meer ervaart. Top!
Peter Montfrooij uit Heerde heeft geschreven op 26 oktober 2021 om 12:55
Iwan, de speakerhoezen zijn perfect. Hier gaan we veel plezier aan beleven tijdens het vervoer van de subs.
Wim uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 06:00
Beste Iwan, Zojuist bezorgd, uitgepakt en geïnstalleerd! Mijn complimenten voor de kwaliteit van de hoezen, jouw begeleiding van mij als klant, en de manier van verpakking & verzending! Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Kortom ik ben zéér tevreden met de hoezen! Ze passen alle drie uitstekend. Dank voor de goede service, met vriendelijke groeten, Wim
Frank uit Liedekerke (België) heeft geschreven op 21 september 2021 om 09:23
Onlangs een stofhoes voor mijn KETRON SD90 module besteld bij Iwan en vandaag toegekomen… ziet er echt goed uit, thanks Iwan. Vriendelijke groet, Frank.
John 't Lam uit Aalst heeft geschreven op 6 juli 2021 om 15:03
Stofhoezen voor mijn Master speakers en EAT phono-versterker door Iwan laten maken. Passen perfect en service is top.
Thomas uit Hamburg heeft geschreven op 7 juni 2021 om 10:31
I ordered a neoprene custom cover for my Matriarch and Iridium. They match perfectly. Quick and reliable work by Iwan. The covers are light and fit very nicely! Thank you!
Bart Brinkhuis uit Zevenhuizen heeft geschreven op 18 mei 2021 om 14:55
Super blij met mijn mooie stofhuizen voor mijn oude BVM en PVM monitoren. Bedankt Iwan!
Hub Hamers uit Herten heeft geschreven op 13 mei 2021 om 12:10
Voor mijn platenspeler een stofhoes op maat laten maken. Beschermt niet alleen tegen stof maar ook tegen licht, hetgeen belangrijk is voor het acryl waarvan de platenspeler gemaakt is. Stof is voldoende rekbaar, zodat de kabels aan de achterkant kunnen blijven zitten.
Dennis uit Woerden heeft geschreven op 7 mei 2021 om 08:18
Hoes ziet er erg netjes uit, ben erg tevreden, het staat erg netjes als er niet gesynth hoef te worden.
Milan uit Utrecht heeft geschreven op 22 april 2021 om 17:30
ook een stofhoes voor ons dj meubel door Iwan laten maken, super blij mee! dikke aanrader
Alex uit Amsterdam heeft geschreven op 5 april 2021 om 12:05
Ik kan de hoezen van Iwan aanbevelen. Passen prima, ook voor een lastige synthesizer als de Moog Subsequent 37. Iwan denkt mee, komt met creatieve oplossingen en heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel is mijn indruk.
Akikaze heeft geschreven op 9 februari 2021 om 13:44
Ik heb twee standaards, een witte en een zwarte, laten maken en ik ben er zeer tevreden over! Het zijn op maat gemaakte meubels die niet alleen hun doel dienen maar ook sterk zijn en er mooi uitzien. Bovendien kan ik ze blijven gebruiken als ik ga verhuizen. Dankij Iwan Op Maat heb ik ruimte voor twee extra klavieren in mijn studio. Wilt u meer weten over mijn ervaring, neem dan contact op.